Réka és Zoli

Réka és Zoli

3d event designer

Fel kellett adniuk a divatos, kör asztalos ültetést, de ki tudtuk hozni a maximumot a teremből.

A tábla asztalos U alakú ültetést viszonylag helytakarékosan lehet kivitelezni. Még a tánctérnek is maradt hely.

Ha már elkészítettük az alaprajzot és az elrendezést, akkor csak pár kattintás volt a dekorációt is feltenni az asztalokra és a főasztal mögé. Így teljes képet kaptak közelgő esküvőjükről. És milyen jól tettük, hogy a dekorációt is „elkészítettük”, hiszen kiderült, hogy a korábban elképzelt bordó-arany színvilág nem illik a teremhez. Azonban a világosabb, légiesebb tónusok tágítják a teret és ebben a jegyespár is egyetértett. Azért egy-egy virág erejéig becsempésztük a bordó színt is a dekorációba.

A kész látványtervet természetesen átnyújtottuk a rendezvény helyszínnek is, akik ez alapján be tudják majd rendezni a termet Réka és Zoli nagy napján.

Az addig hátralévő időben pedig a jegyespár elkészíti az ülésrendet a programban, ami szintén segítség lesz a rendezvényhelyszínnek, hiszen Réka és Zoli megjegyzést adhat minden székhez, asztalhoz. Így ha van olyan vendég, aki például ételérzékenysége miatt külön odafigyelést igényel, azt már előre tudni fogja a rendezvény helyszín, vagy a catering szolgáltató.

Tags: , , ,