Loft

Loft

Egy nemrégiben rendezvény helyszínné alakított Loft helyiség tulajdonosa keresett meg minket azzal, hogy szeretné népszerűsíteni kiadó termét, illetve ő maga is látni szeretné hány főt lehet kényelmesen leültetni a teremben.

Belevágtunk, tervezgettünk és több elrendezést is készítettünk. A lehetőségeknek szinte csak képzeletünk szab határt. Mivel hatalmas méretű teremről (több, mint 600 m2) van szó, nagy létszámú rendezvények megtartására is alkalmas és akár 200 fős vendégsereg mellett is marad hely fotósaroknak, kaszinósaroknak és tánctérnek is.

Egy 134, egy 136 és egy 168 fős ültetett rendezvény látványtervét készítettük el kör asztalos és tábla asztalos elrendezésben is.

A dekoráció stílusában is igyekeztünk több lehetőséget megmutatni. Készítettünk autentikus, a hely stílusához illő és attól merőben eltérő dekorációt is. Nekünk mindegyik nagyon tetszik.

Az első látványterven egy teljes mértékben az indusztriális loft helyiséghez illő berendezést és dekorációt láthattok V alakban elrendezett szabadon álló tábla asztalokkal.

A második látványtervet elegáns és letisztult, fehér dekoráció jellemzi, kör asztalos elrendezéssel, plafon dekorációval puhítva még tovább az ipari helyiség rideg hangulatát.

Harmadik látványtervünkön egy nagy, 168 fős esküvőt terveztünk meg fehér tábla asztalokkal, melyeket V alakban rendeztünk el, és púder/rouge/arany árnyalatokban pompázó dekorációt helyeztünk el rajtuk.

Nézzétek meg és inspirálódjatok!

Tags: , , , ,