3D Event Designer

A 3D Event Designer egy internet alapú látványtervező szoftver, mely lakossági felhasználásra jött létre. Nincs szükség előzetes tudásra, könnyen elsajátítható a használata. Kedvező havi díjas csomagok közül választhatnak a felhasználók, így nem csak rendezvény szervezők, rendezvény helyszínnel rendelkező szolgáltatók, hanem akár menyasszonyok is regisztrálhatnak és maguk készíthetik el jövőbeli eseményük látványtervét. Berendezések és dekorációs elemek ezrei közül választhatnak a felhasználók. A rendezvény helyszínek feltölthetik helyszínük alaprajzát, melyhez az összes felhasználó hozzáfér és ez nagyobb kihasználtságot eredményez a helyszínnek. Egyéb: ülésrend készítés, megjegyzések hozzáadása, automatikus cikk lista (a látványtervhez hozzáadott cikkekről), személyre szabható felület.

A látványtervezőt itt éred el.

Legfrissebb cikkünk a 3D Event Designer használatáról

Az alábbi bejegyzések között találhattok példákat arra, hogy mennyire praktikus előre grafikusan megtervezni az eseményeket.

  • Loft
    Egy nemrégiben rendezvény helyszínné alakított Loft helyiség tulajdonosa keresett meg minket azzal, hogy szeretné népszerűsíteni kiadó termét, illetve ő maga is látni szeretné hány főt lehet kényelmesen leültetni a teremben. Belevágtunk, tervezgettünk és több elrendezést is készítettünk. A lehetőségeknek szinte csak képzeletünk szab határt. Mivel hatalmas méretű teremről (több, mint 600 m2) van szó, nagy…
    Read more
  • Réka és Zoli
    Réka azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy megoldható-e esküvőjük helyszínén 90 ember leültetése. Korábban ezen a helyszínen (134 nm) maximum 50-60 főig vállalták az ültetett rendezvények lebonyolítását. Mivel Réka és Zoli ragaszkodtak a helyszínhez, minket kértek meg, hogy próbáljuk egy látványterven megoldani a lehetetlent. Íme az eredmény.