Esküvői dekoráció

A NAGY NAP…

Ki ne szeretné, hogy tökéletes legyen? Mi veletek vagyunk a tervezés első percétől kezdve, hogy a lehető legjobban rátok szabjuk az esküvői dekoráció minden részletét, hiszen ez a ti napotok, rólatok szól. Mi megvalósítjuk elképzeléseiteket legyen az minimalista, hagyományos, vintage, modern, bohém vagy bármilyen stílusban megálmodott esküvő is.

Az esküvői dekoráció apró elemei teszik tökéletessé a végleges látványt, együtt lesz minden egységes egész, melyben ti magatok és vendégeitek is varázslatosan érezhetik majd magukat. Figyelembe vesszük a helyszín adta lehetőségeket és azokhoz igazítjuk a dekorációt. Mi mindenre odafigyelünk.

Vállaljuk háttér- és mennyezet dekoráció elkészítését, asztal- és autódíszek, boldogságkapu készítését, egyszóval a teljes dekoráció kivitelezését a nagy napra. Személyre szabott ajánlatért vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy küldjetek üzenetet itt.

Miért válassz minket? Mert mi a tervezéstől a kivitelezésig mellettetek vagyunk. Nem csak egy arc nélküli honlappal kommunikáltok, nem webshopon keresztül adjátok le a rendelést, hanem minden részletet személyesen egyeztetünk, hogy az utolsó mozzanat is tökéletes legyen a nagy napon.

Vállaljuk családi, vagy céges rendezvények teljes körű dekorációját, valamint szállodák, éttermek évszakos/ünnepi díszítését.